RoadShow 2019

14. 05. 2019

Již tradiční RoadShow servisní sítě BestDrive se blíží! I letos jsme připravili pro české a slovenské motoristy možnost kontroly jejich vozu zcela zdarma, abychom přispěli k bezpečnému provozu na silnicích. V měsících květnu a červnu tak budeme k dispozici v 16 městech po celé České a Slovenské republice.

Při kontrole vozidla se zaměří naši mechanici na některé služby, které můžete celoročně využít na 182 pobočkách servisní sítě BestDrive. Nejvyužívanější službou na celé akci je kontrola geometrie vozidla, při které využíváme špičkové zařízení značky Hunter, díky kterému má zákazník písemný výstup se shrnutím stavu geometrie, a to za pouhých 5 minut.

„V loňském roce jsme s BestDrive RoadShow navštívili 18 měst a zkontrolovali více jak 3000 aut. Jde tedy vidět, že motoristé o kontrolu svého vozu zájem mají. Bohužel snad i kvůli nedostatku času právě stav geometrie vozidla dost podceňují, protože u více než 80% automobilů jsme zjistili problém v seřízení geometrie! Kromě zkrácení životnosti pneumatik má nesprávně seřízená geometrie vliv i na jízdní vlastnosti, jízdní komfort, stabilitu a ovladatelnost vozidla v krizových situacích. Může se stát, že při nesprávně nastavené geometrii nepojede vozidlo ve dvou stopách a může se vychylovat z jízdní dráhy. Také může docházet k nadměrnému namáhání podvozkových částí, což má za následek častější a finančně nákladnější servis vozidla“, vysvětluje Ing. Lucie Matušková, z marketingu servisní sítě BestDrive.

Mimo měření geometrie vozu provedou na místě mechanici z BestDrive také další služby, jako jsou kontrola brzdové kapaliny, kontrola chladicí kapaliny, kontrola tlaku a stavu pneumatik nebo test baterie.

V případě špatného tlaku v pneumatikách Vám ho na místě dohustíme. Pokud jezdíte s pneumatikami, které mají nižší hloubku dezénu, než je zákonem dáno, připravíme Vám i akční nabídku na nové pláště, které si můžete nechat přezout na kterékoliv naší pobočce.

BestDrive je největší síť pneuservisů a autoservisů v České republice a na Slovensku. Provozovatelem sítě je v České republice ContiTrade Services s. r. o., na Slovensku ContiTrade Slovakia s.r.o., obě společnosti patří do koncernu Continental. Jednotný koncept servisní sítě BestDrive se 182 pobočkami umožňuje pokrýt nabídkou profesionálních pneuservisních a autoservisních služeb území obou států. Komplexní nabídku zboží a služeb mohou využívat i zákazníci preferující online objednávání z pohodlí domova přes www.bestdrive.cz nebo www.bestdrive.sk. Jako největší poskytovatel komplexní služby motoristům se servisy BestDrive snaží nadstandardním způsobem naplňovat očekávání svých zákazníků v duchu firemního motta: Vy jezdíte, my se staráme / You drive, we care.