Úvod O společnosti Tiskové zprávy RoadShow 2018 - Jedeme k řidičům blíž

RoadShow 2018 - Jedeme k řidičům blíž

11. 05. 2018

Letos se můžete dočkat již jubilejního pátého ročníku BestDrive RoadShow 2018. Abychom vyhověli co největšímu množství zákazníků, opět jsme navýšili počet míst, kde mohou využít našich služeb. Tento rok Vás budeme čekat v 18 městech po celé České a Slovenské republice. Některé služby, které můžete celoročně využít na našich 177 pobočkách, Vám zde nabídneme zcela zdarma, protože i nám záleží na bezpečném provozu na silnicích.

Zanedlouho nám všem začíná čas prázdnin a dovolených, a proto by nebylo na škodu připravit auto k bezpečné jízdě, s čímž vám rádi pomůžou naši mechanici. Při kontrole geometrie vozidla, která je nejvyužívanější službou na celé akci, využíváme špičkové zařízení značky Hunter, díky kterému má zákazník písemný výstup se shrnutím stavu geometrie, a to za pouhých 5 minut.

Jak se ukázalo i v minulých ročnících, čeští a slovenští řidiči stav geometrie svého vozu dost podceňují. Jen vloni jsme s BestDrive RoadShow navštívili 15 měst, zkontrolovali více jak 2500 aut a u více než 80% automobilů jsme zjistili problém v seřízení geometrie! Kromě zkrácení životnosti pneumatik má špatná geometrie vliv i na jízdní vlastnosti vozidla a tím pádem i na bezpečnost všech účastníků silničního provozu. Může se stát, že při nesprávně nastavené geometrii nepůjde vozidlo ve dvou stopách a může se vychylovat z jízdní dráhy. Také může docházet k nadměrnému namáhání podvozkových částí, což má za následek častější a finančně nákladnější servis vozidla“, vysvětluje Ing. Lucie Matušková, zástupce servisní sítě BestDrive.

Dosavadní zkušenosti nám potvrdily, že výběr služeb, které během BestDrive RoadShow zákazníkům nabízíme, je správný. Mimo měření geometrie vozu Vám nabídneme kontrolu brzdové kapaliny, kontrolu chladicí kapaliny, kontrolu tlaku a stavu pneumatik nebo zátěžový test baterie.

V případě špatného tlaku v pneumatikách Vám ho na místě dohustíme. Pokud jezdíte s pneumatikami, které mají nižší hloubku dezénu, než je zákonem dáno, připravíme Vám i akční nabídku na nové pláště, které si můžete nechat přezout na jakékoli naší pobočce.