Úvod O společnosti Tiskové zprávy Igor Mikuš - nový finanční ředitel

Igor Mikuš - nový finanční ředitel

09. 05. 2018

Uvolněný post finančního ředitele servisní sítě BestDrive v České a Slovenské republice nově obsadil Ing. Igor Mikuš, který má dlouhodobé pracovní zkušenosti v oblasti financí a controllingu. Již v roce 1996 nastoupil do společnosti Matador v Púchově. V této společnosti i po spojení s koncernem Continental prošel více pozicemi, přes cenového manažera až po vedoucího oddělení Sales controlling. Další pracovní zkušenosti získal na různých projektech a také v zahraničí, opět v rámci koncernu Continental, například na centrále v Hannoveru, Americe nebo v Malaysii na pozici vedoucího controlling Business segmentu CVT RE APAC. I z rodinných důvodů se však rozhodl vrátit opět na Slovensko a přijal novou výzvu pracovat pro servisní síť BestDrive.

"Spoločnosť prešla za posledný rok mnoho zmenami a táto zmena je pre mňa nová výzva, do ktorej chcem vložiť všetky moje skúsenosti, ktoré som získal počas mojej praxe za posledných 16 rokov v oblasti predaja pneumatík na útvare Marketing alebo Financie a controlling. Som rád, že tu mam aj kolegov, s ktorými som už pracoval v minulosti a teraz spolu tvoríme opäť jeden tím. Máme náročné ciele, s ktorými sa chystám popasovať dôstojne. Teším sa na našu novú spoluprácu," dodává Ing. Igor Mikuš, nový finanční ředitel sítě BestDrive CZ&SK.